Skip to content Skip to footer

Historypin

САД’s Docs Historypin

Historypin е место за луѓето да споделуваат фотографии и приказни, раскажувајќи ја историјата на нивните локални заедници.

Вид на практика/Студија на случај Студија на случај
Година на спроведување во тек
Јазик Англиски
Цел Членови на општата јавност

 

https://www.historypin.org/en/

Discussion (0)

There are no comments for this doc yet.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

  • Default
  • Dark