Skip to content Skip to footer

Уметност и архитектура на Ирска

Ирска’s Docs Уметност и архитектура на Ирска

Уметност и архитектура на Ирска (ААИ) е авторитетен и целосно илустриран приказ на уметноста и архитектурата на Ирска од раниот среден век до крајот на 20 век.

Електронската верзија на уметноста и архитектурата на Ирска сега е достапна бесплатно на jstor.org за народните библиотеки и универзитетите на островот Ирска.

Истот ака е бесплатна за училиштата и за професори и ученици дорекно на JSTOR преку Scoilnet.

Вид на практика/Студија на случај Студија на случај
Година на спроведување 2014-2015
Јазик Англиски
Цел Професори и студенти

 

https://www.ria.ie/node/87225

Discussion (0)

There are no comments for this doc yet.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

  • Default
  • Dark