Skip to content Skip to footer

Скопје.пулсе.еко

Северна Македонија’s Docs Скопје.пулсе.еко

Pulse.eco е кроудсорсинг платформа, која собира и презентира податоци за животната средина. Нашата мрежа на инсталации на сензори и други извори од трети страни ги собира податоците и ги преведува во визуелни и лесно разбирливи информации. Можете да дознаете за загадувањето, влажноста, температурата или бучавата во вашата околина со само неколку кликања. Ова е полесниот и јасен начин да го ставите вашиот град на мапата pulse.eco.

Вид на практика/Студија на случај Вебсајт / Платформа
Година на спроведување 2021 – во тек
Јазик Англиски и Македонски
Цел Животна средина, Одржливи решенија

 

https://skopje.pulse.eco/#participate

Discussion (0)

There are no comments for this doc yet.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

  • Default
  • Dark