Skip to content Skip to footer

Платформа за онлајн место за лабораторија за вештини

Документи на Грција Платформа за онлајн место за лабораторија за вештини

 

Вид на практика/Студија на случај Успешна национална студија на случај, дигитална алатка, веб-страница
Година на спроведување 2020
Jaзик грчки
Цел Студенти

 

https://elearning.iep.edu.gr/study/course/view.php?id=2003

Дискусија (0)

Сè уште нема коментари за овој документ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *