Skip to content Skip to footer

Дискусија и работилница: Кроудсорсинг во културниот сектор: пристапи, предизвици и прашања, Глазгов

Документи на Обединето Кралство Дискусија и работилница: Кроудсорсинг во културниот сектор: пристапи, предизвици и прашања, Глазгов

Слајдови за работилницата краудсорсинг, ко-креација и кокурација во културниот сектор од шкотската мрежа за евалуација на дигитални културни ресурси.

Вид на практика/Студија на случај Проект со достапни материјали и ресурси
Година на спроведување Декември 2012
Јазик Англиски

 

https://www.miaridge.com/tag/scotland/

Дискусија (0)

Сè уште нема коментари за овој документ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *