Skip to content Skip to footer

Платформа за краудсорсинг на сестрите на Афродита

Кипар’s Docs Платформа за краудсорсинг на сестрите на Афродита

Целта на овој кроудсорсинг проект е да собере различни слики од Афродита од Солои од Кипар.

Значајна личност за Кипар што се наоѓа во секој кипарски пасош.

Луѓето можат да одат на платформата и да прикачат слика на Афродита или нејзина копија во кој било материјал (статуа, постер, парче накит, пасош или кој било друг производ).

Тимот ќе ги собере сите поднесоци и ќе ги претстави на изложба во Лондон во јули 2022 година.

Вид на практика/Студија на случај Уметничка изложба
Година на спроведување 2022
Јазик Англиски, грчки
Цел Јавност, истражувачи, уметници, едукатори, студенти
Забелешки/други коментари Проектот е дел од „Креативни комисии 2022“ и ќе биде претставен во Кипарската висока комисија во Лондон.

 

https://www.theopististylianoulambert.com/aphrodite-sisters

Discussion (0)

There are no comments for this doc yet.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

  • Default
  • Dark