Skip to content Skip to footer

ПРОЕКТ BRAVE

 

Проектот има за цел да ги зајакне невработените возрасни лица кои имаат потешкотии да најдат ново вработување поради специфичните вештини кои што се барани на пазарот.

За таа цел, BRAVE разви приспособена платформа за краудсорсинг за собирање нови бизнис идеи наменети за оние кои бараат работа.

Вид на практика/Студија на случај Проект
Година на спроведување Октомври 2019
Јазик Англиски
Цел Едукатори за возрасни и невработени возрасни лица
Забелешки/други коментари Проектот е финансиран од Европската комисија во рамките на програмата Еразмус+ – KA2 Стратешки партнерства во областа на образованието на возрасните

 

https://platform.iliketobebrave.eu/

Дискусија (0)

Сè уште нема коментари за овој документ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *