Skip to content Skip to footer

Краудсорсинг за изучување јазици во Турција, Босна и Херцеговина, Македонија и Полска

Северна Македонија’s Docs Краудсорсинг за изучување јазици во Турција, Босна и Херцеговина, Македонија и Полска

Оваа студија има за цел да открие кои краудсорсинг ресурси им се познати и ги користат лицата што учат јазици во Турција, Босна и Херцеговина, Македонија и Полска.

Другите две цели на студијата се да открие кои краудсорсинг игри или веб-страници ги користат учениците во овие земји и какво е нивното влијание.

Вид на практика/Студија на случај Студија на случај
Година на спроведување 06/01/2021
Јазик Англиски
Цел Ученици кои изучуваат јазици во Турција, Босна и Херцеговина, Македонија и Полска

 

https://www.researchgate.net/publication/353339940_Crowdsourcing_for_language_learning_in_Turkey_Bosnia_and_Herzegovina_Republic_of_North_Macedonia_and_Poland

Discussion (0)

There are no comments for this doc yet.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

  • Default
  • Dark